010-207 88 11 info@ekodes.se
EKODES™ Handdesinfektion – Ej uttorkande, fritt från skadliga kemikalier och väldigt effektiv!

Det är allmänt känt att en del av de virus och bakterier som sprider smittor i vårt samhälle har blivit resistenta mot desinfektionsmedel. Vinterkräksjukan är ett sådant exempel.

EKODES™ Handdesinfektion är väldigt effektivt mot alla mikroorganismer, även de som är multiresistenta!

EKODES™ Handdesinfektion är ett naturligt, miljövänligt och effektivt alternativ till de produkterna som finns på marknaden idag. Det är framställt på endast salt och vatten. EKODES™ eliminerar 99,999% av mikroorganismer inklusive bakterier, virus och svamp.

EKODES™ Handdesinfektion är även pH-neutralt vilket innebär att det inte är uttorkande. Man kan alltså använda det hur mycket som helst utan att få torra händer.

Vid exempelvis besök på restauranger eller offentliga toaletter kan man även använda EKODES™ för ytdesinfektion. Spraya på den yta du vill desinficera, vänta 30 sekunder och torka därefter av. Visste du att mätningar på restaurangbord har visat högre halter av bakterier än vad det finns inne på toaletten?

80% av all smittspridning sker enligt WHO p.g.a dålig handhygien. Använd EKODES™ Handdesinfektion och minska smittspridningen!

Vi säljer våra produkter till företag. Kontakta oss för offert!
E-post: info@ekodes.se
Tel: 010-207 88 11