010-207 88 11 info@ekodes.se

Nu kan vi äntligen desinficera våra yogamattor på ett miljövänligt och effektivt sätt! Vi behöver inte längre vara oroliga för att de spricker, vilket de kan göra med andra rengöringsmedel.

Anja

Gymägare, Göteborg

Gym

 

GISSA VEM SOM HAR ETT GRATIS MEDLEMSKAP TILL GYMMET?

Visste du att en träningscykel eller ett löpband har 417 gånger mer bakterier än vad det är på en toalett?

Nästa gång du går för att hämta en skivstång för dina bicepsövningar, kom då ihåg att forskare upptäckt att dessa har 362 gånger mer bakterier än vad det finns på en toalettstol!

Dessa siffror visar ett stickprov från tre olika gym som är gjort i USA. Källa Aktiv Träning.

En kort sammanställning av rapporten finns här.

Fler blir mer hälsomedvetna vilket innebär att mer människor besöker gymmet. Man tecknar ett medlemsskap med motivet att få en bättre hälsa och uppnå välmående. För att hjälpa till att uppnå detta blir det lika viktigt för gymmen att rengöra lokaler och utrustning.

Att införa effektiva rutiner för att minimera det allmänna bakterietrycket, så väl som bakterier på träningsutrustning, ger ett tydligt budskap till dina medlemmar att deras hälsa och välmående är en prioritet. Det är av yttersta vikt att rutinerna är både effektiva och praktiska. Den mest effektiva rengöringsrutinen anger hur ofta rengöring av gymutrustning sker, vilken metod som används, vilken typ av lösningar som används och hur länge lösningarna är i kontakt med gymutrustningen.

Tillämpningsområden:

Gymutrustning, yogamattor, dörrhandtag, spinningcyklar, omklädningsrum och andra kontaktpunkter.

Använd EKODES™

 

Genom att använda EKODES™ i verksamheten skickar ni ett tydligt budskap till era medlemmar att ni bryr er om deras hälsa och välbefinnande.

EKODES™ hjälper er att sänka bakterietrycket, höja hygiennivån och samtidigt möta era högt satta miljökrav.