010-207 88 11 info@ekodes.se
EKODES™ Petspray – Ett måste för alla djurägare

Varför du och ditt djur behöver EKODES™ Petspray

 

  • Lätt att använda
  • Kräver ingen eftersköljning
  • En produkt för alla behov – sparar pengar
  • Spara på veterinärbesök – ingen stress på ditt husdjur
  • Svider inte
  • Otroligt snabba resultat
  • Inga steroider, antibiotika eller alkohol
  • Säker för alla djurarter och alla åldrar
  • Säker runt ögon, öron, näsa och mun

Behandling av sår på en 3 månader gammal Schnauzer.

Läs mer här

 

DJURVÅRD BLIR INTE SNÄLLARE ÄN SÅ HÄR

EKODES™ Petspray är en avancerad, antiseptisk spray som finns tillgänglig i två olika storlekar – 100ml och 500ml sprayflaska. Den kan användas på alla dina djur inklusive hästar, hundar, katter, fåglar och kaniner. De praktiska storlekarna är perfekta för väskan, i grooming kit, att ta med i bilen, i hästlådan eller för att följa med dig och dina husdjur på resan.

EKODES™ eliminerar 99,999% av skadliga mikroorganismer på mindre än en minut.

Verksam på mindre än en minut

EKODES™ bör ingå i ditt “första hjälpen kit” och är även perfekt att ha med sig i hästlådan, i bilen, under jakten eller på promenader. Utmärkt för smärtfri rengöring och desinfektion av mindre sår, men även bra vid infektioner, irriterad hud, insektsbett och hotspots.

EKODES™ är ofarlig att förtära och säker att använda runt ögon, i öron och på hud.

EKODES™ Petspray är främst för mindre djur som hund och katt. För större djur har vi en annan produkt som heter EKODES™ Hud- & Sårvård Häst. Innehållet är detsamma, enda skillnaden är storleken på flaskan.

 

SMART OCH EFFEKTIV FÖRSTA HJÄLPEN FÖR HUSDJUR

EKODES™ Petspray erbjuder djurägare ett smart och effektivt alternativ till konventionell husdjursvård.
Hur är EKODES™ annorlunda? Till skillnad från många djurprodukter för hud, ögon och öron, loppor, fästingar och hotspots är EKODES™ aktiva ingrediens hypoklorsyra naturlig, säker och effektiv:

Naturligt – eftersom det förekommer naturligt i de vita blodkropparna i immunförsvaret för både människor och djur där det attackerar invaderande patogener.

Säkert – eftersom det inte skadar människor eller djur, oavsett om det appliceras på huden, i ögonen eller näsan, inandas eller intas i munnen, och det är 100% miljövänligt;

Effektivt – eftersom det dödar 99,999% av samtliga bakterier, svampar och virus inom sekunder.

 

ANVÄNDNING

Spraya rikligt på området minst två gånger dagligen och låt det torka naturligt. Försök förhindra att ditt djur slickar på området under en minut efter appliceringen. Kan också appliceras på en kompress för att sedan läggas på området som skall behandlas.

Upprepa så många gånger om dagen som nödvändigt tills det läker. Ingen sköljning behövs. Hud kan bli lite rosa efter applicering på grund av ökat blodflöde till såret, detta hjälper till snabbare läkning.

Använd biocider på ett säkert sätt. Läs alltid etiketten och produktinformationen före användning.