Om oss

Företaget Envira O3 startades 2014 och redan från början var fokus på miljövänliga alternativ för desinfektion. Förkortningen ”O3” i företagsnamnet är den kemiska beteckningen för ozon, vilket var den första tekniken som testades. Genom att tillsätta en liten mängd ozongas till det vanliga kranvattnet får man fram en naturligt producerad desinfektionsvätska. Den första produkten som lanserades hette OZONO™ och används i vissa branscher än idag.
Tekniken med att tillsätta ozon till vanligt vatten är beprövad och används runt om i världen.

2018 introducerades företaget för hypoklorsyra, när ämnets fantastiska egenskaper identifierades så dröjde det bara några månader tills lanseringen av de första varianterna av EKODES®. Tester på ackrediterade laboratorium utförs och resultaten blir lika bra som förväntat.
Produktlinjen utvecklas genom åren och 2021 lanseras konceptet EKODES® – Smart Desinfektion. En produkt med flera användningsområden.

Sedan 2022 ägs och drivs företaget av Jens Ericson.

Vi är alltid öppna för nya samarbeten som kan göra att fler människor får ta del av våra fantastiska produkter. Är du intresserad av att bli återförsäljare? Tveka inte att kontakta oss redan idag.

 

 

 

 

 

Jens Ericson
Ägare & VD
jens@ekodes.se
Tel: +46 (0) 708-999 311

Använd biocider på ett säkert sätt. Läs alltid etiketten och produktinformationen före användning.